Unngår du gluten, men lengter du etter ferskt brød, alle favorittmatene dine eller et naanbrød? Og for din søte tann, har du lyst på syltetøy, donuts og klassiske kaker? How to Make Anything Gluten Free er den første kokeboken som viser deg hvordan du låser opp all maten du virkelig savner å spise-men ingenting smaker eller ser "glutenfritt" ut. Becky Excell har brukt år på å utvikle deilige retter og dele dem med sine følgere på Instagram. Hun er her for å vise deg at et glutenfritt liv kan være spennende og enkelt, uten å gå glipp av favorittmatene dine igjen. Hvorfor begrense deg til supper, salater og frukt? Det du virkelig vil ha er oppskriftene du tror du ikke kan spise! Fra donuts til kaker, franske baguetter til pizza, pluss meierifrie, veganske, veggie og low FODMAP-alternativer, gir Becky deg alle oppskriftene du noen gang vil trenge med tips og råd om hvordan du lager absolutt alt glutenfritt.
Språk: engelsk
Sider: 224