Restaurant Noma er fire ganger kåret til verdens beste restaurant - hver tallerken inneholder en form for fermentering, enten det er et sterkt hint av eddik, en salt miso eller den søte intensiteten av svart hvitløk. Gjæring er en av grunnlagene bak Nomas ekstraordinære smaksprofiler. Nå deler Rene Redzepi, kokk og medeier av Noma, og David Zilber, kokken som driver restaurantens anerkjente fermeteringslaboratorium teknikker som aldri før er blitt avslørt for å skape Nomas smaker hjemme. De gjør det med en bok utviklet spesielt for å dele sin kunnskap og teknikker med hjemmekokken. Med mer enn 750 fotografier, trinnvise fremgangsmåter og grundig testet, tar Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation tar leserne langt utover den typiske kimchi og surkål til koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-fermenter, eddik, garums og svart frukt og grønnsaker. Og - kanskje enda viktigere - det viser hvordan du bruker disse smakene i 100 originale oppskrifter. Fermentering bygger so...