I Skandinavia er hele juleperioden, fra den første søndagen i advent til nyttårsdag, preget av fester og feires i tradisjonell, men vakker moderne stil. Hygge, det danske ordet for hygge, handler om å være inne med lys, god komfortmat og masse kaker og søtsaker. Den første uken i desember er bakeuke - det må gjøres nok til å vare hele juleperioden. Krukker med dekorerte småkaker, pepperkakehus og tresko fylt med små gaver, enkle kranser, trær og bord dekorert med hvite lys og friskt grønt. Brunsjer, cocktail- og teselskap, lunsjer og middager feires med en blanding av tradisjonelle godbiter og deilige moderne oppskrifter. And og svinekjøtt regjerer julaften, fisk, skinke og sesongens grønnsaker 1. juledag. Godteri, kjeks, puddinger og andre godbiter florerer - alt skylt ned med gluwein og fruktige cocktailer. I denne strålende boken, illustrert med stemningsfulle fotografier, gir Trine Hahnemann et overflødighetshorn av 70 juleoppskrifter som viser oss hvordan vi også kan dekorer...